Ook Lazio is veel te sterk voor lelijk eendje Benevento

Ook Lazio is veel te sterk voor lelijk eendje Benevento

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

29 oktober 2017 – Het Benevento Calcio van Samuel Armenteros heeft in de eerste elf wedstrijden laten zien dat het niets te zoeken heeft in de Serie A. De promovendus wacht nog altijd op zijn eerste punt en ging zondagmiddag ook tegen Lazio Roma ten onder: 1-5.

Benevento staat met nul punten stijf onderaan en dus moest Lazio zijn sportieve plicht doen in de uitwedstrijd. Dat ging, met Stefan de Vrij in de basis, prima. Al na 24 minuten bevond de ploeg uit de hoofdstad zich in veilige haven. Bastos maakte al na vier minuten de 0-1, goudhaantje Ciro Immobile knalde met een prima inzet in de lange hoek elf minuten later al de tweede goal tegen de touwen. De spits staat daardoor al op veertien (!) goals in dit seizoen. Toen Adam Marusic er in de 24ste minuut 0-3 van maakte, was het duel al heel vroeg gespeeld.

Toch deed Benevento nog wat terug. Achraf Lazaar nam tien minuten na de pauze namelijk de 1-3 voor zijn rekening. Dat was pas de vierde goal van dit seizoen voor de hekkensluiter. De 1-4 kwam in de 74ste minuut vervolgens op naam van Lazio-middenvelder Marco Parolo, terwijl Nani daarna ook nog een duit in het zakje deed. De ploeg uit Rome bezet door de zege nu de derde plaats in de Serie A.

Armenteros bleef zondagmiddag de hele wedstrijd op de bank.

Reacties

gerelateerd