Zeer opmerkelijk: Sunderland won in 2017 nog geen thuisduel

29 oktober 2017, 09:58   Bijgewerkt: 29 oktober 2017, 10:56

Het zit supporters van Sunderland niet mee. De club degradeerde afgelopen seizoen roemloos uit de Premier League en is inmiddels ook in het web van het Championship verstrikt geraakt. De club uit Sunderland staat voorlaatste, met slechts negen punten uit veertien duels. Het meest opmerkelijk is echter de statistiek dat de ploeg in het jaar 2017 nog geen thuiszege heeft geboekt.

Zaterdag werd er met 1-2 verloren van Bristol City, waardoor de fans van de club nog langer moeten wachten op een overwinning in eigen huis. Van alle elf Premier League-wedstrijden die het dit jaar speelde werd er tot de zomer niet één gewonnen. De club speelde wel gelijk tegen Liverpool en Tottenham Hotspur, maar wist niet één thuisduel in winst om te zetten. Ook in het Championship is dat nog niet gelukt: van de zeven wedstrijden gingen er maar liefst vijf verloren en werden er twee gelijkgespeeld.

De ploeg van Simon Grayson, die Robbin Ruiter als tweede keeper gebruikt, krijgt dit jaar nog vijf keer de kans om een zege in eigen huis te boeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen