Montella verliest van Juve: "Niet iedereen heeft een Higuaín"

29 oktober 2017, 09:43

AC Milan wist Juventus zeer aardig bij te benen in de confrontatie die zaterdag in Milaan werd gespeeld, maar ging toch de bietenbrug op. Twee doelpunten van Gonzalo Higuaín deden de formatie van trainer Vincenzo Montella de das om (0-2). De coach nam na de wedstrijd zijn petje af voor de spits van de tegenstander.

Montella staat behoorlijk onder druk in de modestad, omdat hij met Milan op de teleurstellende achtste positie staat. Een tegenvallende notering gezien de vele aankopen die in de zomer werden gedaan. "Het was een gelijkwaardige wedstrijd en we deden goed mee, maar helaas heeft niet iedereen een Gonzalo Higuaín", sprak hij tegen Mediaset Premium. "Hij maakte met twee geweldige goals het verschil."

De Italiaanse trainer is niet ontevreden over het spel van zijn team. "We hebben een goed optreden laten zien. We waren gelijkwaardig aan Juventus en produceerden meer schoten op doel. We konden op voorsprong komen, maar hun aanvallers hebben het beter gedaan. Gonzalo Higuaín scoorde twee fenomenale doelpunten. Soms moet je onderkennen dat de tegenstander veel individuele kwaliteit heeft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen