Ter Stegen uitblinker tijdens zege Barcelona in Bilbao

28 oktober 2017, 22:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Barcelona heeft een van de lastigste uitwedstijden van het seizoen winnend afgesloten. Op bezoek bij Atheltic Bilbao werd er met 0-2 gewonnen, maar de thuisploeg had zeker na rust meer verdiend. Marc-André Ter Stegen ws de grote uitblinker.

In het Baskenland zette Barcelona haar relatie met het houtwerk vrolijk verder. Lionel Messi raakte de lat, terwijl Paulinho met zijn poging de paal vond. Toch was Bilbao zeker niet kansloos, want aan de andere kant had Artiz Aduriz de score kunnen en misschien wel moeten openen. Maar zijn kopbal werd uitstekend gekeerd door Marc-André Ter Stegen. 

Ook Inaki Williams had een aardige kans voor de thuisploeg, maar het was Barcelona dat scoorde. Na goed terugleggen van Jordi Alba schoot Messi hard en laag binnen. Het was alweer de vierde assist van Alba dit seizoen bij een treffer van de Argentijnse aanvaller. 

Kort na de pauze deed ook Bilbao een duit in het zakje wat betrefet het raken van het doelkader. Raul Garcia trof de paal. Verder had ook Williams een paar kansen en ook Aduriz dook weer gevaarlijk op in het strafschopgebied. Doelman Ter Stegen liet echter meermaals zien waarom hij de voorkeur krijgt boven Jasper Cillessen. In de blessuretijd slaagde Barcelona er nog in de 0-2 te maken. Paulinho voltrok het vonnis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen