Steijn: "Te weinig naar de mogelijkheden gevoetbald"

28 oktober 2017, 21:51

Met twaalf punten uit zeven wedstrijden begon VVV-Venlo uitstekend aan het nieuwe seizoen, maar haar laatste drie duels verloor de promovendus. Zaterdag gingen de Limburgers op bezoek bij Heracles Almelo met 3-0 onderuit. Coach Maurice Steijn is niet tevreden over het spel van zijn elftal in Almelo.

"Een nederlaag tegen PSV kan je incalculeren, tegen ADO was het na rust slecht, maar ik vond dat we het nu in de beginfase prima deden", aldus Steijn bij de NOS. In de laatste tien minuten van de eerste helft liep Heracles van 0-0 uit naar 2-0. "Die twee goals gaven we weg. De keeper zag er niet goed uit. Hij (Lars Unnerstall, red.) is een goede keeper, maar als je kritisch kijkt, was dat niet goed."

Volgens Steijn waren ook de beslissingen van de arbitrage niet in het voordeel van VVV. In de ogen van de oefenmeester had Robin Pröpper een rode kaart kunnen krijgen en had zijn team misschien recht op een penalty. "Als je goed begint en dit soort beslissingen niet jouw kant op valt, dan is het jammer", vertelt Steijn. "Daarna hebben we te weinig gebracht en te weinig naar de mogelijkheden gevoetbald, terwijl die er wel lagen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen