Molenaar: "Leek wel of we een engeltje op de lat hadden"

28 oktober 2017, 21:47

Feyenoord stapelde zaterdag in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade mogelijkheid op mogelijkheid, desondanks moesten de Rotterdammers met een 1-1 gelijkspel genoegen nemen in het Parkstad Limburg Stadion. Volgens Robert Molenaar, de coach van Roda JC, had zijn team een engeltje op de lat.

"Er was een aantal momenten waarvan ik vind dat we goed zijn weggekomen. Daarbij werden we achteruit gedrukt, gaven we schietkansen weg en moesten we corners incasseren. Dat zijn momenten waaruit ze kunnen scoren, voor hetzelfde geld was dat ook gebeurd", aldus Molenaar bij de NOS. "We hadden leek het wel een engeltje op de lat dat meer tegengoals voor ons heeft voorkomen."

Molenaar vond Roda JC prima beginnen aan de partij. "In het eerste kwartier ging het gelijk op, maar na de 1-1 was dat veel minder", vervolgt de oefenmeester. Feyenoord kwam in de elfde minuut op 0-1, Roda JC maakte zes minuten later gelijk. Molenaar is content met de instelling van zijn spelers. "Er is keihard gewerkt. We hebben een doordeweekse wedstrijd in de benen, Feyenoord natuurlijk ook, en als je ziet tot welk resultaat dat leidt, dan maakt dat me alleen maar trots."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen