Kuwas: "De spitsen liepen terug, toen zag ik de korte hoek vrij"

28 oktober 2017, 21:26

Na drie wedstrijden op een rij niet te hebben gewonnen verschafte Heracles Almelo zichzelf wat lucht door in eigen huis met 3-0 te winnen van VVV-Venlo. Brandley Kuwas opende in de eerste helft met een opmerkelijke goal de score in het Polman Stadion. Waar iedereen een voorzet verwachten, schoot hij de bal bij de eerste paal binnen. 

"Ik stond op linksbuiten, dat is niet echt mijn positie, maar ik weet wel wat ik daar kan doen", vertelt de aanvaller tegenover RTV Oost. "Op dat moment ga je gewoon een-op-een met je tegenstander. Hij stapte in en toen ging ik er voorbij, ik deed alsof ik voorgaf, liep een metertje door en op dat moment wilde ik heel graag terugleggen. Allebei onze spitsen liepen echter terug, toen zag ik de korte hoek vrij en dacht ik volle bak in de korte hoek schieten."

Zodoende pakt Heracles drie broodnodige punten. "De clubs boven ons en net onder ons pakken ook telkens punten. Het is gewoon heel belangrijk dat we deze punten hebben gepakt en vooral tegen een goede tegenstander, want ze spelen wel goed voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen