Buitenland: late zege voor Babel, nieuwe averij Promes

29 oktober 2017, 11:13

In de competitie gaat het uiterst stroef met Besiktas, dat afgelopen seizoen nog landskampioen van Turkije werd. Zaterdag boekte het een late overwinning bij Alanyaspor met 1-2. De Russische kampioen draait nog altijd niet goed, Spartak Moskou punten morste bij Rostov (2-2) twee punten..

Alanyaspor - Besiktas 1-2

Met Ryan Babel in de basis zag het er al heel snel goed uit voor Besiktas. Oguzhan Özyakup vond Cenk Tosun en de in bloedvorm verkerende spits maakte alweer zijn achtste treffer van het seizoen. Na krap een halfuur spelen kwam Alanyaspor op gelijke hoogte. Met een heerlijke uithaal richting de kruising tekende Welinton voor de 1-1. Daar leek het lang bij te blijven, want Babel en Ricardo Quaresma misten een paar aardige kansen. Uiteindelijk tekende Álvaro Negredo voor de winnende treffer in de slotfase.

Rostov - Spartak Moskou 2-2

Met Spartak Moskou wil het dit seizoen maar niet echt vlotten in de Russische competitie. De kampioen herstelde zich op bezoek bij Rostov nog goed van een vroege achterstand door een goal van Aleksey Ionov. Daarna richtte de ploeg van Quincy Promes zich op. Fernando en Denis Glushakov zorgden voor de rust nog voor de voorsprong. Lang leek dat genoeg voor de Moskovieten, maar in de slotfase deed Maciej Wilusz Promes en zijn ploeg toch weer pijn. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen