Roda JC grijpt punt tegen worstelend Feyenoord

28 oktober 2017, 21:06   Bijgewerkt: 28 oktober 2017, 22:11

Vraag niet hoe, maar Roda is erin geslaagd een punt te pakken tegen Feyenoord. Vooral in de tweede helft waren de bezoekers oppermachtig, maar de bal wilde er maar niet in bij doelman Hidde Jurjus: 1-1. De slechte vorm van de Rotterdammers hield ook in Kerkrade aan, al zal men bij Roda toegeven dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst veel meer verdiend had.

In het restant van de eerste helft was Roda comfortabel aan het verdedigen en leek Feyenoord niet bij machte veel gevaar te stichten. Slechts twee vrije trappen van Larsson, die respectievelijk naast en over gingen, waren de wapenfeiten van de ploeg van Van Bronckhorst, die grossierde in slordig balverlies.

Na kansen voor El Ahmadi en bijna elke andere Feyenoord-speler in een lange klutssituatie, was het in de slotfase ineens Roda dat drie keer dicht bij de winnende was. Een slimme stift werd net voor de lijn weggehaald door St. Juste, terwijl Jones bijna met een monsterblunder de zege aan de Limburgers schonk. Ook Werker was dicht bij een treffer, maar de verdediger kon net niet bij de bal komen.

Feyenoord kan door het puntverlies tien punten op PSV en vijf op Ajax achter komen. Roda geeft de rode lantaarn af aan Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen