Hake en Twente nemen toch per direct afscheid van elkaar

27 oktober 2017, 22:15

Het boek René Hake is toch gesloten bij FC Twente. De hoofdtrainer werd twee weken geleden uit zijn functie als coach van het eerste elftal gezet en zou een andere functie binnen de organisatie gaan bekleden. Dit gaat toch niet gebeuren, meldt Twente vrijdagavond kort na de nederlaag tegen Excelsior.

Na een overleg tussen beide partijen is besloten om toch per direct afscheid van elkaar te nemen. "Vorige week namen we afscheid van Rene als hoofdtrainer", zegt Jan van Halst. "We hebben toen ook gezegd samen te gaan kijken naar een andere rol binnen de club voor Rene. Na overleg in de afgelopen week moeten we concluderen dat we afscheid nemen van elkaar. We bedanken Rene voor zijn inzet voor FC Twente en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière."

Ook Hake doet zijn verhaal in het statement dat Twente naar buiten heeft gebracht. "Tijdens overleg met de club hebben we voor een verdere samenwerking geen passende functie kunnen vinden. Dan is het beter om afscheid te nemen. Ik dank FC Twente voor de kans die mij als hoofdtrainer is geboden en de staf en de spelers voor de goede samenwerking. Het was geweldig te ervaren hoe de supporters het team zijn blijven steunen in moeilijke periodes."

Het vertek van Hake zet de deur wagenwijd open voor Gertjan Verbeek, die dit weekend al een contract hoopt te tekenen in Enschede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen