Pusic-effect uitgewerkt: Twente verliest van Excelsior

27 oktober 2017, 21:56   Bijgewerkt: 27 oktober 2017, 22:20

Marino Pusic is tegen zijn eerste nederlaag als interim-trainer van FC Twente aangelopen. In een bijzonder matige wedstrijd slikten de Tukkers een 1-3 thuisnederlaag tegen Excelsior. Tom Boere zette FC Twente nog razendsnel op voorsprong, maar dankzij Hicham Faik, Milan Massop en Khalid Karami gingen de punten mee naar Kralingen. Excelsior stond voorafgaand aan de wedstrijd twee punten voor op FC Twente, maar is nu dus uitgelopen op de ranglijst en heeft de Eredivisie-subtop in zicht.

Na nauwelijks een minuut spelen kon er al gejuicht worden in de Grolsch Veste. Fredrik Jensen ging diep, kreeg de bal met een gelukje mee en bood Boere de 1-0 op een presenteerblaadje aan. De twee teams konden de flitsende start echter geen gepast vervolg geven: de eerste helft verliep traag en geen van de beide ploegen wilden het initiatief nemen.

Na een half uur spelen kreeg Boere zijn tweede kans nadat hij Jordy de Wijs had uitgekapt, maar de spits stuitte op de snel uitgekomen Ögmundur Kristinsson. Excelsior stelde daar vrijwel niets tegenover, maar kwam vlak voor rust wel op gelijke hoogte. Faik krulde een vrije trap met veel gevoel in de bovenhoek: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen