Zlatan komt er aan: "Hele wereld wil mij zien spelen"

27 oktober 2017, 18:30   Bijgewerkt: 27 oktober 2017, 18:35

In de slotfase van de transferwindow besloot Zlatan Ibrahimovic een nieuw, eenjarig contract te tekenen bij Manchester United. Veel heeft dat vooralsnog echter nog niet opgeleverd: de Zweed kwam dit seizoen nog niet in actie. Toch komt de aanvaller er weer aan, verzekert hij.

De aanvaller kampte lange tijd met een kniekwetsuur, maar is op de weg terug. Op de website van Man United doet hij zijn verhaal. "Ik voel me geweldig", vertelt de aanvaller. "Ik werk heel hard, dat is geen geheim. Ik train weer met de ploeg en ik zie het team goed presteren op het veld. Ik doe mijn best om sterker en beter te worden en wil topfit zijn als ik weer ga spelen. Langzaam maar zeker kom ik er weer aan. Ik voel me sterk en bekijk het dag voor dag", zegt de aanvaller, die nog geen datum op zijn rentree wil plakken.

Ibrahimovic moet bij United de concurrentie aangaan met Romelu Lukaku, die het tot dusver goed doet. "Hij doet het fantastisch, maar dat is geen verrassing", vindt de spits. "Het enige verschil is nu dat hij presteert bij een topclub, terwijl hij dat voorheen deed bij teams van een ander niveau. Hij flikt het nu bij een topclub, waar de druk totaal anders is."

De 36-jarige topschutter kan niet wachten om weer op het veld te staan, zegt hij op de clubwebsite. "Dat klopt. Ik voel dat de mensen ook niet kunnen wachten op mijn rentree. Als mensen je zo graag willen zien spelen, dan is het niet moeilijk om gemotiveerd te blijven. Het geeft me kracht. De hele wereld wil mij weer zien spelen. Ik kom eraan, maar we moeten nog even geduld hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen