Steijn: "Wat zeker is, is dat Heracles sterke ploeg heeft"

27 oktober 2017, 16:22

Statistisch heeft VVV-Venlo zaterdag weinig kans op bezoek bij Heracles Almelo. De Limburgers wonnen in 1997 voor de laatste keer in Almelo (0-2), en dat was ook nog eens een niveau lager. In de huidige stand heeft VVV drie punten meer dan de Almeloërs.

"Meeste pijntjes zijn verleden tijd"

"Wat wel zeker is, is dat Heracles Almelo een sterke ploeg heeft", zegt VVV-trainer Maurice Steijn op de website van de Venlonaren. Zijn eigen selectie wordt steeds fitter. "De meeste kleine pijntjes zijn intussen verleden tijd. Eigenlijk missen we alleen nog Tristan Dekker, Johnatan Opoku en Etienne Amenyido. Voor de rest is iedereen inzetbaar."

"Laatste tijd progressie laten zien"

Heracles kan niet beschikken over Brahim Darri (hamstring), Sebastian Jakubiak (voet) en Zeki Erkilinc (hamstring). Achter de namen van Bart van Hintum (enkel) en Lerin Duarte (bovenbeen) staat een vraagteken. "We moeten zorgen dat we klaar zijn voor VVV en ik denk dat we dat zijn", aldus John Stegeman op het digitale thuis van Heracles. "We hebben de laatste tijd, op de bekerwedstrijd na, progressie laten zien. Dat moeten we gaan omzetten in resultaten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen