Fraser op z'n hoede: "PSV bijna een 'niet Nederlandse' ploeg"

27 oktober 2017, 15:27

Vitesse wacht nog steeds op de eerste overwinning op PSV in het eigen Gelredome. Volgens Henk Fraser is zondag een mooi moment om af te rekenen met die statistiek, maar waakt de oefenmeester van de Arnhemmers ook voor de koploper van de Eredivisie.

"Ik heb die statistiek voorbij zien komen. Het is een feit en tegelijkertijd ook een mooie uitdaging om daar iets aan te doen. Vorig jaar hebben we met z'n allen ook iets bereikt wat in de 125 jaar daarvoor nog nooit gelukt was", wijst Fraser op de clubwebsite naar de bekerwinst van vorig seizoen.

Vitesse is de huidige nummer drie van de Eredivisie, met zes punten achterstand op koploper PSV. "Ik ga niet ontkennen dat we vooraf hadden getekend voor een start van de competitie zoals we die nu hebben", aldus Fraser, die op zijn hoede is voor de Eindhovenaren.

"Ik denk dat beide ploegen de zaken goed op orde hebben. PSV is als geen ander in staat om toe te slaan op allerlei momenten. In dat opzicht is het bijna een 'niet Nederlandse' ploeg. Het wordt voor ons belangrijk om organisatorisch goed te staan en voor dreiging te zorgen als we de bal hebben ."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen