Molenaar: "Feyenoord maakt lastige periode door"

27 oktober 2017, 15:15

Roda JC ziet het thuisduel met Feyenoord als een 'prachtige' uitdaging. Robert Molenaar hoopt dat zijn ploeg zaterdag minder naïef voor de dag komt dan in de wedstrijd tegen PSV (2-0), de eerste wedstrijd van de hekkensluiter tegen een topploeg.

"Inmiddels hebben we aangetoond hiervan geleerd te hebben", zegt Molenaar op de website van Roda. "Toch zullen we dit duel niet anders ingaan dan de recente thuiswedstrijden tegen NAC Breda en FC Groningen. Ook met een tegenstander als Feyenoord kijken we naar onze kansen, al zullen de bedreigingen van de tegenstander nu zeker groter zijn."

Roda is hekkensluiter in de Eredivisie, maar tankte woensdag in de beker vertrouwen door FC Groningen uit te schakelen. Feyenoord bekerde door ten koste van de amateurs van Swift (4-1). In de competitie wist de landskampioen twee keer op rij niet te winnen.

Molenaar: "Feyenoord maakt momenteel een lastige periode door. De personele problemen, met blessures van onder andere het centrale verdedigingsduo Eric Botthegin en Jan-Arie van der Heijden én de Europese beslommeringen, trekken een zware wissel op de ploeg. Dat bleek afgelopen week nog tegen Ajax. Na de wedstrijd van vandaag speelt Feyenoord komende woensdag alweer in Donetsk voor de Champions League. Dat moeten ze zien te managen, al heeft de ploeg natuurlijk volop kwaliteiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen