Cocu: "Locadia is een twijfelgeval voor zondag"

27 oktober 2017, 14:29

Het is nog onzeker of PSV zondag op bezoek bij Vitesse over Jürgen Locadia kan beschikken. De aanvaller trainde vrijdag apart. Phillip Cocu en zijn staf nemen zaterdag een besluit over Locadia. Gastón Pereiro en Steven Bergwijn zijn wel weer beschikbaar bij de koploper van de Eredivisie.

"Locadia is een twijfelgeval voor zondag. We kunnen morgen bepalen of hij bij de selectie zit", zegt Cocu vrijdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd in het Gelredome. "We verwachten dat Pereiro en Bergwijn weer aansluiten bij de groep."

PSV treft in Vitesse de huidige nummer drie van de Eredivisie. Het verschil tussen de koploper en de Arnhemmers is na negen wedstrijden zes punten. Cocu: "Vitesse heeft een goed team staan met ervaren spelers. Een team met ervaring en de kwaliteit om uit het niets een treffer te maken. Ze hebben veel wedstrijden laten zien dat ze veel kwaliteit hebben. We moeten elke wedstrijd honderd procent scherpte tonen. Als wij dat niet doen, zijn we kwetsbaar. Het wordt een pittige wedstrijd", verwacht de hoofdcoach.

PSV staat op dit moment respectievelijk vijf en acht punten voor op Ajax en Feyenoord, maar dat zegt volgens Cocu nog maar weinig over de kampioenskansen van de Eindhovenaren. "Ik begrijp dat het interessant is om over een kampioenschap te praten, maar we zitten absoluut niet in een situatie waarover we lichtzinnig kunnen denken. Als een concurrent een keer wint als wij verliezen is de voorsprong zo goed als weg. We zijn blij met ieder punt voorsprong dat we hebben, maar het seizoen is pas net begonnen. Bovendien moeten wij goed beseffen dat we iedere wedstrijd honderd procent moeten blijven geven. Anders zijn we kwetsbaar", besluit Cocu op PSV.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen