Klap voor Tottenham: Kane mist topper tegen United

27 oktober 2017, 11:57

Tottenham Hotspur heeft zorgen in aanloop naar de clash tegen Manchester United. Hun spits Harry Kane is licht geblesseerd aan zijn hamstring en moet het duel op Old Trafford missen. De topscorer van de Premier League moet zich richten op de Champions League-kraker van woensdag tegen Real Madrid.

Manager Mauricio  Pochettino bevestigt de absentie van Kane. "We kunnen geen risico nemen. We gaan het voor komende woensdag bekijken, maar morgen (zaterdag, red.) is onmogelijk", zegt Pochettino volgens Sky Sports.

Kane is ook dit seizoen weer goud waard voor Tottenham. Tot nu toe was hij in de Premier League acht keer trefzeker. Dele Alli en Christian Eriksen zijn met drie doelpunten de eerstvolgende op de topscorerslijst van Tottenham.

Pochettino baalt, maar zit niet met de handen in het haar. "Ik ben niet blij, Kane is een van de beste spelers van wereld. Maar vorig seizoen, toen hij ook geblesseerd was, wonnen we ook zonder Harry."

Tottenham moet de topper tegen United winnen, wil het in het spoor blijven van koploper Manchester City. Het verschil is momenteel vijf punten. United heeft evenveel punten als Tottenham.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen