De Jong niet tevreden: "Hadden het eerder moeten afmaken"

26 oktober 2017, 21:43

De koploper van de Eredivisie had donderdag een verlenging nodig om de hekkensluiter van de Jupiler League op de knieën te krijgen. Na negentig minuten stond er bij FC Volendam tegen PSV een 0-0 stand op het bord, maar uiteindelijk zegevierden de Eindhovenaren nog met 0-2. Luuk de Jong is niet tevreden.

De spits, die donderdag de aanvoerdersband droeg bij PSV, zag dat zijn ploeg meerdere kansen om zeep hielp. "We hadden het veel eerder moeten afmaken, maar het belangrijkste is toch dat we door zijn", aldus de aanvaller bij FOX Sports. Het spel van PSV was matig, weet De Jong. "We hadden ervoor moeten zorgen dat we snel van kant bleven wisselen om de ruimtes te vinden. Dat deden we niet. Daardoor werd het in het midden vaak iets te druk."

In de slotfase van de reguliere speeltijd zag De Jong een kopbal gestopt worden door keeper Hobie Verhulst. "Dat was een geweldige redding. Het is balen dat we dertig minuten langer door moesten, maar de winst is het belangrijks. Ik had het gevoel dat de jongens wel graag wilden. Als we hadden gescoord, was er weinig aan de hand geweest."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen