iPhone-incident zorgt voor woede bij Bayern-verdediger Hummels

26 oktober 2017, 14:16

Duitsland is in de ban van een opmerkelijk incident. In de rust van het duel tussen RB Leipzig en Bayern München (1-1) liet technisch directeur Ralf Rangnick aan arbiter Felix Zwayer op zijn iPhone een moment uit de eerste helft zien. Hij wilde aantonen dat RB Leipzig wel degelijk een strafschop had verdiend, waar de scheidsrechter een vrije trap gaf.

Met die actie haalde hij zich de woede van verdediger Mats Hummels op zijn hals. "Dit kan toch niet?", foeterde de verdediger tegenover Kicker. "Ik kan me niet voorstellen dat dit is toegestaan. Anders zijn de scheidsrechters voortaan alleen nog maar bezig met het bekijken van beelden op telefoontjes. Ik heb hem ook gezegd dat hij dit soort niet dingen niet nodig heeft om te winnen."

In het tweede bedrijf kreeg RB Leipzig overigens alsnog een strafschop, die werd benut door Emil Forsberg. Uiteindelijk redde zijn ploeg het echter niet tegen Bayern München. Na strafschoppen plaatste Der Rekordmeister zich namelijk voor de derde ronde van de DFB Pokal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen