Interim-coach Pusic hoopt dat er snel duidelijkheid is bij Twente

26 oktober 2017, 12:49

Marino Pusic hoopt dat er snel duidelijkheid komt rondom de trainerspositie bij FC Twente. De interim-coach denkt dat het goed is als de spelersgroep op korte termijn hoort waar het aan toe is. "Ik heb op dit moment nog niets gehoord van de clubleiding", laat hij weten.

Tegenover RTV Oost wil Pusic zich vooral richten op de wedstrijd tegen Excelsior, de opponent die vrijdagavond op bezoek komt in Enschede. Onder de trainer die het overnam van René Hake wonnen de Tukkers vooralsnog beide duels (Roda JC en FC Eindhoven). "Wij hebben ons met de staf en de spelers helemaal gefocust op deze drie wedstrijden, maar het is voor iedereen het beste als er daarna knopen worden doorgehakt. En waar ze dan mee komen, weet ik niet.''

Als het aan Pusic ligt, wordt Excelsior de laatste wedstrijd waarin FC Twente in onzekerheid verkeert. Wel wordt de  ontmoeting met de Rotterdammers wordt een lastige, verwacht hij. "Het is een fysiek zware week. Het komt nu op mentaliteit aan. En Excelsior presteert uitstekend in uitwedstrijden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen