Debuut wordt nachtmerrie voor Karsdorp: kruisband afgescheurd

26 oktober 2017, 12:19   Bijgewerkt: 26 oktober 2017, 16:41

Het debuut van Rick Karsdorp woensdagavond is geëindigd in een ware nachtmerrie. De rechtsback heeft namelijk zijn voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd. Dat meldt zijn werkgever AS Roma via de officiële kanalen.

Na tachtig minuten ging de verdediger naar de kant met lichte klachten, maar een dag na zijn eerste optreden voor Roma blijkt dat de kwetsuur een stuk erger is dan verwacht. Uit de medische testen blijkt namelijk zoals gezegd dat hij zijn voorste kruisband heeft gescheurd.

"Na het duel met Crotone is hij meteen naar het ziekenhuis vervoerd voor onderzoek. Dat bevestigde de ernst van de blessure", laat de club in het statement weten. "Donderdag gaat er wederom een onderzoek plaatsvinden om zijn revalidatie optimaal te kunnen voorbereiden."

Het scheuren van de voorste kruisband is een ramp voor Karsdorp. Door blessureleed stond hij de eerste maanden in de Italiaanse hoofdstad ook al langs de kant. De voor veertien miljoen euro gekochte back zal naar verwachting wederom minimaal zes maanden uit de roulatie zijn. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen