Triest nieuws: spits Sol onder het mes door teelbaltumor

26 oktober 2017, 09:29   Bijgewerkt: 27 oktober 2017, 16:43

Schokkend nieuws in Tilburg: Fran Sol (25) gaat donderdag onder het mes om een tumor in zijn teelbaal te laten verwijderen. Tegelijkertijd wordt deze tumor, die deze week werd ontdekt, nader onderzocht in het ziekenhuis. 

"We gaan het onderzoek met hoop, energie en vertrouwen tegemoet. Daarnaast hopen we dat iedereen onze familie en gezondheid respecteert en om die reden met rust wil laten. De steun die wij van de club krijgen is voor ons erg belangrijk. Daarvoor willen we graag iedereen van harte bedanken", laat de Spaanse spits, die de laatste weken in uitstekende vorm verkeerde, weten op de clubwebsite.

Ook algemeen directeur Berry van Gool reageert aangeslagen: "We zijn erg geschrokken van dit nieuws. Wij wensen Fran en zijn familie uiteraard veel sterkte toe. Zodra we meer informatie hebben over de gezondheid van Fran, zullen wij dit communiceren."

Sol kwam in 2016 over van Villarreal en maakte in zijn eerste anderhalf seizoen veel indruk bij Willem II. Vorig jaar kwam hij tot tien treffers in de Eredivisie, terwijl hij deze jaargang na negen duels al op zes treffers staat. Alleen Hirving Lozano (zeven goals) doet het beter. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen