Vermeer wil na zijn rentree de strijd weer aangaan met Jones

26 oktober 2017, 08:13

Kenneth Vermeer maakte woensdagavond tegen Swift (4-1) zijn rentree in de basis van Feyenoord. Hoewel hij een doelpunt moest incasseren, genoot hij van zijn eerste officiële minuten dit seizoen. Ook is hij van plan om het Brad Jones, de eerste keeper van Feyenoord, zo moeilijk mogelijk te maken.

Een gescheurde pees in zijn vinger hield Vermeer al sinds de voorbereiding aan de kant. En dat is frustrerend, vindt de goalie. "Zeker omdat ik fit was en verder alles kon meedoen, behalve de keepersvormen. Daarom ben ik blij dat ik weer op het veld mocht staan."

Dat hij een wonderschoon doelpunt van Max van Wakeren moest incasseren, deert hem eigenlijk amper. "Hij zat er lekker in. Ik ging wel naar de bal toe, maar hij draaide telkens verder van mij af."

Niet de nul dus, maar wel de rentree voor Vermeer. Voor dit seizoen was hij met Jones in een hevige strijd verwikkeld wie de eerste keeper van de Rotterdammers zou worden. Wat Vermeer betreft, gaat die discussie weer oplaaien. "Het is zeker de bedoeling om Jones in zijn nek te hijgen. We gaan het de trainer zo moeilijk mogelijk maken."

Hoewel de ervaren Australiër de laatste weken meer kritiek krijgt te vorduren dan vorig seizoen, vindt Vermeer niet dat zijn concurrent het slecht gedaan heeft. "Brad heeft ons in fases ook op de been gehouden. Maar als team zijn we nog wel zoekende", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen