Elche houdt knap stand tijdens eerste bekerduel tegen Atlético

25 oktober 2017, 23:21

In de Copa del Rey is Atlético Madrid er op bezoek bij Elche niet in geslaagd om direct afstand te nemen. Ondanks dat de Madrilenen veel sterker waren en vooral voor rust meerdere keren hadden kunnen scoren, bleef het steken op 1-1. Hierdoor zal het volgende maand tijdens de return nog vol aan de bak moeten. 

Nadat Fernando Torres al vroeg een grote kans op de openingstreffer kreeg, was het uiteindelijk Thomas Partey die voor de 0-1 zorgde. Bij de tweede paal stond werd de middenvelder niet of nauwelijks gedekt, waarna hij de bal zo in de korte hoek kon knikken. Atlético was veel beter met kansen voor Luciano Vietto (die eenmaal de paal raakte) en Nicolas Gaitan, terwijl Elche slechts een grote kans had via Javi Flores. 

Na de pauze kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en dwong het al snel een strafschop af. Lolo benutte deze feilloos. Elche werd sterker en sterker, maar Gonzalo Verdú miste een grote kans op de voorsprong. Aan de andere kant had Torres het vizier andermaal niet op scherp staan. 

Overige uitslagen:

SD Formentera - Athletic Bilbao 1-1

Ponferradina - Villarreal 1-0

Valladolid - Leganes 1-2

Eibar - Celta Vigo 1-2

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen