West Ham komt sterk terug en schakelt Tottenham uit

25 oktober 2017, 23:06

West Ham United heeft voor een verrassing in de League Cup gezorgd. Op Wembley schakelde de ploeg Tottenham Hotspur uit door een 2-3 overwinning te boeken. De bezoekers moesten daarvoor een 2-0 achterstand ongedaan maken.

Tottenham kende een goede start en stond al na zes minuten op voorsprong. Moussa Sissoko was de doelpuntenmaker. Na 37 minuten verdubbelde de thuisploeg de score. Dele Alli zorgde met een fraai schot voor de 2-0. In de tweede helft slaagde West Ham United er echter in om de wedstrijd knap om te draaien. De bezoekers hadden slechts een kwartier nodig om er weer 2-2 van te maken.

Andre Ayew scoorde de aansluitingstreffer vanuit de rebound en slaagde er zo'n vijf minuten later opnieuw in om doelman Michel Vorm te verschalken. In de zeventigste minuut kreeg Tottenham vervolgens het deksel op de neus. Na een corner van West Ham kreeg Angelo Ogbonna zijn hoofd tegen de bal en zette zo zijn ploeg op 2-3. Manager Mauricio Pochettino probeerde nog in te grijpen door met Christian Eriksen en Georges N'Koudou twee verse krachten te brengen, maar het mocht niet meer baten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen