Van Wakeren na beauty: "Ben meer de man van de assists"

25 oktober 2017, 22:52

Max van Wakeren gaat voor altijd de boeken in als de speler van Swift die scoorde in de Kuip. Met een schitterende uithaal passeerde hij Kenneth Vermeer en maakte hij het even spannend tegen Feyenoord (4-1). En dat terwijl hij geen eens een echt goalgetter is. 

"Over het algemeen ben ik meer de man van de assists", zegt de middenvelder tegenover FOX Sports. "Dit is mijn allereerste van het seizoen, alsof ik alles opgespaard heb voor dat ene moment. Premie? Een lekkere boterham, dat is het. We krijgen helemaal niks, we doen het echt voor de lol."

Toch niet alles even lollig voor Van Wakeren. "Het was hartstikke zuur dat je 1-0 achterkomt en dan die rode kaart." In de tweede helft nam de spanning na de goal van Van Wakeren toch weer even toe. "Een heel klein momentje denk je van: stel nou dat ie dan nog een keer goed valt. Er was nog een moment na gevaarlijk spel van hun met die vrije trap. Jammer dat die dan indirect moet."

Al met al kijkt Van Wakeren met een trots gevoel terug op het avontuur van Swift in de Kuip. "Uiteindelijk is 4-1 een hele beperkte uitslag als je tachtig minuten met tien man speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen