Chelsea schakelt dolend Everton uit in League Cup

25 oktober 2017, 22:51

Ook na het vertrek van Ronald Koeman is Everton er niet in geslaagd om de stijgende lijn in te zetten. Woensdagavond werd in de League Cup verloren van Chelsea. Op Stamford Bridge werd het 2-1 voor de thuisploeg. Zo debuteert interim-manager David Unsworth met een nederlaag.

Het was Antonio Rüdiger die op aangeven van Charly Musonda Chelsea na 26 minuten spelen op voorsprong zette. Even daarvoor kreeg de verdediger ook al een kans, maar hij zag zijn schot over het doel zeilen. In de tweede helft kreeg Everton twee goede kansen op de gelijkmaker. Wayne Rooney slaagde er echter niet in om Willy Caballero te passeren. Even later werd ook Aaron Lennon in stelling gebracht, maar hij raakte de bal verkeerd.

In de slotfase gebeurde er vervolgens heel veel. Chelsea leek de wedstrijd definitief op slot te gooien toen Willian na een goede voorzet van Cesc Fabregas de 2-0 binnenwerkte. Everton reageerde echter bijzonder snel. Via Dominic Calvert-Lewin was het weer 2-1. Die opleving van de bezoekers kwam echter te laat waardoor Everton is uitgeschakeld. Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg maakten overigens beiden geen deel uit van de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen