Club Brugge blijft ondanks nederlaag koploper in België

25 oktober 2017, 22:26

Club Brugge ging woensdagavond met 2-0 onderuit op bezoek bij Racing Genk. De club mag zich desondanks nog altijd koploper van de Jupiler Pro League noemen. Ook Zulte-Waregem, tegenstander van Vitesse in de Europa League, liep tegen een nederlaag aan.

Genk-Brugge

Voor Club Brugge kwam er woensdag een einde aan een reeks met vijf zeges in de competitie. Racing Genk was in egien huis met 2-0 te sterk. Ruslan Malinovsky opende kort voor rust de score. Brugge, waar Ruud Vormer en Stefano Denswil in de basis begonnen, was vervolgens niet meer in staat om het doelpunt uit te wissen. In de slotfase werd het dankzij Mbwana Samatta zelfs nog 2-0. Het verschil met nummer twee Sporting Charleroi op de ranglijst blijft desondanks een comfortabele acht punten.

Anderlecht-Zulte Waregem

Zulte Waregem ging met 2-0 onderuit op bezoek bij Anderlecht. Beide doelpunten vielen pas laat in de wedstrijd. Pieter Gerkens opende een kwartier voor tijd de score. Drie minuten later maakte Hamdi Harbaoui er vervolgens 2-0 van en gooide zo de wedstrijd direct in het slot. Anderlecht is de nummer drie op de ranglijst terwijl Zulte Waregem negende staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen