De mooiste buitenlandse duels op de woensdagavond

25 oktober 2017, 15:22

Voetbalfans komen deze week ogen te kort. Vorige week stonden er Europese wedstrijden op het programma, maar ook deze week volop gevoetbald wordt op de binnen- en buitenlandse velden. In diverse landen worden er bekerduels gespeeld, in andere landen gaat de competitie gewoon verder. FCUpdate.nl stelt een spoorboekje samen voor de volle woensdagavond.

Met name in Italië is het programma op deze woensdag propvol te noemen. Dinsdag stond er slechts één Serie A-duel op het menu, maar woensdagavond gaat het echt los met negen wedstrijden. Alle topclubs komen zodoende in actie. In Spanje worden er vijf potjes in de Copa del Rey afgewerkt, met Elche tegen Atlético Madrid als mooiste affiche.

In Engeland staan er twee fraaie potjes in de vierde ronde van de League Cup op de planning. Everton komt voor het eerst in actie in het post-Koeman-tijdperk en gaat op bezoek bij Chelsea. De Londense derby tussen Tottenham Hotspur en West Ham United is het andere affiche. In Duitsland worden er acht bekerwedstrijden afgewerkt en RB Leipzig tegen Bayern München is daar op papier met afstand de mooiste ontmoeting. Ook Werder Bremen tegen 1899 Hoffenheim mag er natuurlijk zijn.

In Schotland staat het competitieduel tussen Aberdeen en Celtic op de rol, terwijl ook Rangers in actie komt. In België nemen Anderlecht en Zulte-Waregem het tegen elkaar op in de midweekse competitieronde en kruisen Genk en Club Brugge de degens.

De mooiste duels van de woensdagavond

20.30 uur: Anderlecht – Zulte Waregem

20.30 uur: Genk – Club Brugge

20.45 uur: Chelsea – Everton

20.45 uur: Juventus – SPAL 2013

20.45 uur: Chievo Verona – AC Milan

20.45 uur: Genoa – Napoli

20.45 uur: RB Leipzig – Bayern München

20.45 uur: Werder Bremen – 1899 Hoffenheim

20.45 uur: Aberdeen – Celtic

21.00 uur: Tottenham Hotspur – West Ham United

21.30 uur: Elche CF – Atlético Madrid

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen