Bellerín is klaar met kritiek: "Maakt niet uit hoe we spelen"

Bellerín is klaar met kritiek: "Maakt niet uit hoe we spelen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 oktober 2017 – Dankzij het jonge fenomeen Edward Nketiah werd Arsenal behouden voor een deceptie: de 18-jarige wist in het thuisduel met Norwich City in de strijd om de Carabao Cup in de slotfase van de wedstrijd twee doelpunten te maken, om een achterstand van 0-1 om te zetten in een 2-1 overwinning. Hector Bellerín, die overigens geen deel uitmaakte van de wedstrijdselectie, is van mening dat de Londense club niet de credits krijgt die ze verdient.

"Dat is altijd het geval met Arsenal", laat de razendsnelle, Spaanse vleugelverdediger optekenen tegenover de Evening Standard. "Het maakt niet uit hoe we spelen", spreekt de 22-jarige, "als we winnen dan is dat de schuld van onze tegenstander en als we verliezen dan hebben we het zelf verpest." Bellerín ergert zich aan de eeuwige kritieken die zijn club te verduren krijgt en de mate waarin zijn medespelers het te verduren krijgen.

Dankzij de zege op Norwich heeft Arsenal zich geplaatst voor de kwartfinales van de Carabao Cup: in de Premier League bezetten de Gunners na negen wedstrijden de vijfde plaats.

Reacties

gerelateerd