Nketiah steelt de show bij Arsenal: "Een jongensdroom"

25 oktober 2017, 09:01

Maar weinig mensen hadden voorafgaand aan Arsenal tegen Norwich City gehoord van Edward Nketiah, maar de pas achttienjarige aanvaller wist in de League Cup toch de show te stelen bij Arsenal. Met twee goals loodste het talent zijn club naar de kwartfinale van het bekertoernooi. De spits is trots.

De aanvaller kwam in de 85ste minuut in het veld, scoorde de 1-1 en nam in de verlenging ook de winnende goal voor zijn rekening. En dat bij zijn debuut in de League Cup. "Ik ben blij dat ik mijn eerste goals heb mogen maken", zegt hij tegen Sky Sports. "Het is geweldig om meteen twee goals te mogen maken. De fans schreeuwden mijn naam en dat is echt een jongensdroom. Hopelijk is dit het begin en zullen de mensen nog veel goals en optredens van gaan zien in de toekomst."

Saillant detail: de jonge Engelsman is de eerste speler die een goal maakt in het eerste en is geboren nadat Wenger in 1996 werd aangesteld. De Franse coach is tevreden over het optreden van zijn pupil. "Hij was beslissend en heeft de kwaliteit om goed te anticiperen in het strafschopgebied. Dat is een kwaliteit die niets met leeftijd te maken heeft. Dat heb je of dat heb je niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen