United en Leicester door in League Cup, blamage Palace

24 oktober 2017, 22:52   Bijgewerkt: 24 oktober 2017, 23:52

Manchester United heeft zich dinsdagavond vrij eenvoudig weten te plaatsen voor de volgende ronde van de League Cup. Op bezoek bij Swansea City werd met 0-2 gewonnen. Ook Leicester City bereikte de volgende ronde terwijl Crystal Palace werd uitgeschakeld.

Swansea City-Manchester United

Manchester United kwam op bezoek bij Swansea City geen moment in de problemen. Jesse Lingard zette de bezoekers na zo'n twintig minuten op voorsprong. Hij schoot raak na een perfect getimende assist van Marcus Rashford. Met een uur spelen op de klok verdubbelde Manchester United de score. Het was opnieuw Lingard die scoorde. Ditmaal door een rake kopbal. 

Aan die twee treffers had de ploeg van José Mourinho genoeg voor een plek in de volgende ronde. Bij Swansea City begon Mike van der Hoorn in de basis en speelde negentig minuten. Luciano Narsingh bleef de gehele wedstrijd op de bank zitten. Daley Blind speelde bij de bezoekers het hele duel.

Leicester City-Leeds United

Leicester City kwam in eigen huis tegen Leeds United met de schrik weg. De bezoekers kwamen namelijk binnen een half uur op voorsprong dankzij een treffer van Pablo Hernandez. Vier minuten later tekende Kelechi Iheanacho voor de gelijkmaker, maar Leicester moest tot twintig minuten voor tijd wachten op de bevrijdende 2-1. Ditmaal fungeerde Iheanacho als aangever en maakte Islam Slimani het af.

Riyad Mahrez maakte er vervolgens twee minuten voor tijd nog 3-1 van waardoor Leicester alsnog met goede cijfers de volgende ronde bereikt. Daarmee behoudt assistent Michael Appleton een honderd procent score als manager van Leicester sinds het ontslag van Craig Shakespeare. 

Bristol City-Crystal Palace

Voor Crystal Palace loopt het in de competitie niet lekker, maar nu is de ploeg van Roy Hodgson ook uitgeschakeld in de League Cup. Op bezoek bij Bristol City ging de club met maar liefst 4-1 onderuit. Palace kwam nog wel op voorsprong via Bakary Sako. Matt Taylor en Milan Djuric zorgden er echt voor dat Bristol met een 2-1 voorsprong naar de kleedkamer ging.

Na rust werd het nog erger voor Crystal Palace, waar Jaïro Riedewald, Patrick van Anholt en Timothy Fosu-Mensah in de basis begonnen. Joe Bryan maakte er na een uur spelen 3-1 van en zes minuten later was ook de vierde treffer van de thuisploeg een feit. Callum O'Dowda was de doelpuntenmaker. Crystal Palace leek geen moment in staat om er ook maar iets tegenover te stellen en zo bleef het bij 4-1. 

Overige uitslag:

AFC Bournemouth-Middlesbrough 3-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen