Bosz overtuigend langs Magdeburg in DFB Pokal

24 oktober 2017, 22:55

Na de nederlaag tegen RB Leipzig (Bundesliga) en de gelijke spelen tegen APOEL Nicosia (Champions League) en Eintracht Frankfurt (Bundesliga) heeft Peter Bosz weer reden tot lachen met Borussia Dortmund. De Nederlandse oefenmeester leidde zijn elftal dinsdag met ruime cijfers naar de derde ronde van de DFB Pokal. Derdeklasser FC Magdeburg werd met 0-5 verslagen.

Magdeburg hield in de eerste helft lang stand, maar drie minuten voor de pauze kwam Dortmund dan toch op 0-1. Gonzalo Castro was verantwoordelijk voor de openingstreffer. Alexander Isak tekende enkele minuten na de doelwissel voor de 0-2 voor de bezoekers, die in de laatste twintig minuten uitliepen naar een dikke overwinning. Andriy Yarmolenko (penalty), Marc Bartra en Shinji Kagawa deden ieder een duit in het zakje en zorgden daarmee voor de 0-5 eindstand.

Haller

Met Jetro Willems en Jonathan de Guzman bij de eerste elf baande ook Eintracht Frankfurt zich met een ruime zege door de tweede ronde. Het gaf vierdeklasser FC Schweinfurt met 0-4 klop. Voormalig FC Utrecht-spits Sébastian Haller stond met de eerste twee doelpunten aan de basis van het succes. Marius Wolf en Danny Blum leverden daarna met ieder één goal ook een bijdrage aan de winst. Wolf was trefzeker op aangeven van De Guzman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen