Boere leidt Twente naar derde ronde van KNVB Beker

24 oktober 2017, 22:35

Marino Pusic heeft ook zijn tweede wedstrijd als interim-coach van FC Twente afgesloten met een 3-0 overwinning. Nadat afgelopen weekend in de Eredivisie thuis werd gewonnen van Roda JC Kerkrade, was de Overijsselse club dinsdag in de tweede ronde van de KNVB Beker in de eigen Grolsch Veste te sterk voor Jupiler League-club FC Eindhoven.

Tom Boere was ervoor verantwoordelijk dat FC Twente in de 28ste minuut een 1-0 voorsprong nam. De aanvaller, in het verleden nog actief bij Eindhoven, kopte uit een corner bij de eerste paal raak. In de fase daarvoor was Twente al de bovenliggende partij en kreeg het ook meerdere kansen om de score te openen. Zo raakte Stefan Thesker een minuut voor de openingstreffer de paal in de rebound na een gekeerd schot van Jelle van der Heyden.

Na de pauze was Twente weer scherp, wat al binnen vier minuten tot de 2-0 leidde. Boere scoorde opnieuw, ditmaal na het eindstation te zijn van een mooie aanval via Luciano Slagveer en Fredrik Jensen. Zeven minuten daarna zorgde Adnane Tighadouini uit een strafschop voor de 3-0 eindstand. De aanvaller mocht aanleggen vanaf elf meter nadat de videoscheidsrechter had gezien dat Mart Lieder uit een vrije trap van Michael Liendl hands maakte. Twente kreeg in de slotfase meerdere mogelijkheden op een vierde treffer, maar dat bleef Eindhoven bespaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen