Fortuna Sittard, Cambuur en RKC bekeren verder

24 oktober 2017, 21:52   Bijgewerkt: 24 oktober 2017, 22:00

Ook in de KNVB Beker gaat het goed met Fortuna Sittard. De huidige nummer drie van de Jupiler League bereikte dinsdag de derde ronde (laatste zestien) van de beker door thuis overtuigend te winnen van competitiegenoot Go Ahead Eagles: 3-0. SC Cambuur versloeg FC Den Bosch met 0-2, RKC Waalwijk haalde uit tegen de amateurs van De Treffers: 7-0.

Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles

Voor eigen publiek kwam Fortuna in de zeventiende minuut met 1-0 voor tegen Go Ahead, door een rake kopbal van Lars Hutten op aangeven van Christopher Braun. De bezoekers uit Deventer maakten in het begin van de tweede helft een betere indruk dan voor de doelwissel, maar het was Fortuna dat in de 62ste minuut 2-0 maakte via Mickaël Malsa. Wessel Dammers zorgde dertien minuten voor tijd met het hoofd voor de 3-0 eindstand in het voordeel van de Limburgse gastheer.

FC Den Bosch - SC Cambuur

In de Bossche Vliert maakte Cambuur het verschil met Den Bosch in het laatste kwartier. Een Den Bosch-verdediger kopte in de 77ste minuut uit een vrije trap van Kevin van Kippersluis bijna in eigen doel, waarna Marvin Peersman in de rebound binnenschoot. Van Kippersluis zelf was zeven minuten daarna eveneens na een standaardsituatie verantwoordelijk voor de 0-2. Hij had succes uit een vrije trap van Jurjan Mannes.

RKC Waalwijk - De Treffers

Saïd Bakari, Roland Bergkamp en Johan Voskamp zorgden ervoor dat RKC Waalwijk in het eigen Mandemakers Stadion tegen de amateurs van De Treffers ging pauzeren met een 3-0 voorsprong. In het tweede bedrijf hield De Treffers het lang bij drie tegengoals, maar in de laatste acht minuten legde RKC er nog vier in. Noël de Graauw maakte in een tijdsbestek van zeven minuten een zuivere hattick, in de extra tijd was het slotakkoord voor Bakari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen