Faber: "Iedereen moet zich aan waarden houden"

24 oktober 2017, 18:40

Mimoun Mahi en Oussama Idrissi werden afgelopen weekend om disciplinaire redenen uit de selectie van FC Groningen gezet. Coach Ernest Faber wilde er dinsdag, een dag voor de bekerwedstrijd bij Roda JC Kerkrade, niet heel veel over kwijt.

"De focus ligt weer volledig op de wedstrijd van woensdagavond. In zijn algemeenheid is het zo dat we binnen de selectie bepaalde waarden hebben en daar dient iedereen zich aan te houden. Als je dat niet doet, val je buiten de groep en kun je worden ingehaald door anderen", aldus Faber op de clubwebsite. "Spelers krijgen van mij heel veel vrijheden, maar wel binnen duidelijk afgesproken kaders. Dat er druk op de komende wedstrijden staat, is duidelijk. Het is nu de kunst voor de spelers om te laten zien dat ze zich niet meer laten afleiden en puur gaan voor het belang van het team en het winnen van de wedstrijden."

Jongelingen Amir Absalem en Ludovit Reis starten in de basis tegen Roda JC. "We hebben een jeugdig ploegje staan", vervolgt Faber. "En we moeten met alle enthousiasme van de gehele selectie een ronde verder komen. Meer niet. Roda JC zal stug en compact spelen en ook puur voor resultaat gaan. Het is aan ons om er te staan als team. Met eigen jeugdspelers die er onvoorwaardelijk voor gaan en gewoon hun ding doen: lekker voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen