De mooiste buitenlandse duels op de dinsdagavond

24 oktober 2017, 14:43

Voetbalfans komen deze week ogen te kort. Vorige week stonden er Europese wedstrijden op het programma, maar ook deze week volop gevoetbald wordt op de binnen- en buitenlandse velden. In diverse landen worden er bekerduels gespeeld, in andere landen gaat de competitie gewoon verder. FCUpdate.nl komt met een overzicht van de mooiste duels op deze volle dinsdagavond.

In Engeland staan er dinsdag en woensdag wedstrijden in de League Cup op de rol. De topclubs ontlopen elkaar in het bekertoernooi, maar Swansea City tegen Manchester United (dinsdag) en Chelsea tegen Everton (woensdag) zijn uiteraard duels om naar uit te kijken. Verder staat er in de Serie A een competitieduel van Internazionale op het menu en worden er ook in Spanje bekerpotjes afgewerkt. Onder meer FC Barcelona, Sevilla en Valencia komen in actie.

In Duitsland staan er dinsdagavond maar liefst acht wedstrijden in de DFB Pokal op de rol. Het Borussia Dortmund van Peter Bosz gaat op visite bij Magdeburg, dat uitkomt op het derde niveau. Ook Bayer Leverkusen, Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach verschijnen op het veld en ook zij spelen tegen ploegen uit lagere divisies.

De mooiste duels van de dinsdagavond

18.30 uur: Bayer Leverkusen – Union Berlin

20.30 uur: Real Zaragoza – Sevilla

20.45 uur: Magdeburg – Borussia Dortmund

20.45 uur: Arsenal – Norwich City

20.45 uur: Swansea City – Manchester United

20.45 uur: Internazionale – Sampdoria

21.00 uur: Manchester City – Wolverhampton Wanderers

21.30 uur: Real Murcia – FC Barcelona

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen