Leicester laat Silva-zaak rusten en stapt niet naar CAS

24 oktober 2017, 13:57

Leicester City heeft toch besloten om geen verdere actie te ondernemen in de zaak omtrent Adrien Silva. De middenvelder werd afgelopen zomer op deadlineday gekocht van Sporting Lissabon, maar werd veertien seconden te laat ingeschreven bij de FIFA. Daardoor is hij voorlopig nog niet speelgerechtigd.

Leicester wilde naar sporttribunaal CAS stappen om de beslissing van de FIFA aan te vechten, maar heeft nu toch besloten om geen actie meer te ondernemen. Dat melden The Foxes dinsdag via de officiële kanalen. "Het was ons idee om de beslissing aan te vechten, maar de FIFA heeft ons duidelijk gemaakt dat Adrien niet eerder speelgerechtigd zal worden", reageert een woordvoerder van de club. "We blijven gefrustreerd en teleurgesteld en voelen ons machteloos dat we niets kunnen doen. Als Adrien op persoonlijke titel nog iets wil organiseren, zullen wij hem daarin steunen."

De Premier League-club benadrukt dat het de 28-jarige Portugees zo snel mogelijk zal inschrijven als het daar toestemming voor krijgt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen