Van 't Schip wijzigt succesformatie voor bekerduel amper

23 oktober 2017, 15:29

PEC Zwolle-trainer John van 't Schip gaat enkele veranderingen aanbrengen in zijn elftal voor het treffen met Kozakken Boys. In KNVB bekerduel met de tweededivisionist gaat hij zijn team op 'een aantal posities' veranderen. "Maar we zullen niet veel veranderingen doorvoeren, want we willen niet een totaal ander team op het veld hebben", vertelt de oefenmeester.

De trotse nummer vier van de Eredivisie is al meer dan een maand ongeslagen. De laatste nederlaag vond plaats op 9 september tegen Ajax (3-0). Toch denkt de coach tegenover RTV Oost niet te makkelijk over de bekerwedstrijd. "Het is weliswaar niet de finale, maar wel een finalewedstrijd, want er gaat maar één ploeg door. Dus je moet het heel goed benaderen."

De Zwollenaren weten hoe het is om ver te komen in het bekertoernooi. In 2014 wonnen ze de Dennenappel door Ajax in de finale te verslaan (5-1), terwijl ze een jaar later in de eindstrijd onderuit gingen tegen FC Groningen met 2-0. Afgelopen seizoen ging het in de achtste finale tegen FC Utrecht (1-2) mis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen