Lewis denkt dat Willem II kan verrassen tegen Heerenveen

Lewis denkt dat Willem II kan verrassen tegen Heerenveen

23 oktober 2017 – Fernando Lewis had tegen FC Groningen (0-1 winst) voor het eerst sinds een aantal weken weer een basisplaats bij Willem II. De rechtsback was blij met de kans die hij kreeg. "De eerste stap op de weg terug is gezet", lachte hij.

Na de 1-2 nederlaag tegen Feyenoord, het vierde verlies na vier duels in de Eredivisie, verloor Lewis zijn plek in het elftal van Erwin van de Looi. "Een aantal fouten, een persoonlijke overtreding waar het team last van had, werd mij fataal", erkende de hoofdrolspeler op het clubkanaal. "De trainer heeft de keuze gemaakt om mij te passeren, dan kan ik niet meer doen dan hard trainen."

Terug in de basisopstelling werd er gewonnen in het hoge noorden van FC Groningen. Lewis hoopt dat hij ook in de KNVB Beker mag blijven staan. "Er liggen kansen voor ons. Heerenveen heeft de laatste tijd veel tegengoals geïncasseerd. Of het een voordeel is dat wij vrijdag al speelden en zij afgelopen zondag pas? We hebben meer tijd gehad voor herstel, ja. Maar Vitesse had donderdag een bekerwedstrijd achter de rug en won ook met 0-4 van Heerenveen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 18 november 2017

  2. vrijdag 17 november 2017