Stegeman: "Kansen gehad om wedstrijd te kantelen"

22 oktober 2017, 15:54

Heracles Almelo verloor zondagmiddag met 3-0 op bezoek bij PSV. Toch zaten de bezoekers tot de tweede Eindhovense treffer prima in de wedstrijd en waren er kansen op de gelijkmaker. John Stegeman baalde vooral van het feit dat zijn ploeg vergat om de kansen te benutten.

Stegeman was redelijk tevreden over hoe zijn team voor de dag kwam. "Bij vlagen hebben we prima gespeeld. PSV dekte in eerste instantie niet goed door. Daar hadden wij denk ik iets meer uit moeten halen", blikt de trainer terug in gesprek met FOX Sports. "Je weet van te voren dat je hier niet heel veel mogelijkheden gaat krijgen. Maar we hebben de kansen wel gehad om de wedstrijd te doen kantelen."

PSV stond lange tijd op een 1-0 voorsprong, maar de gelijkmaker had ook zomaar kunnen vallen. "Zeker vroeg in de tweede helft vond ik ons prima meevoetballen. We dwongen PSV naar achteren, maar dan moet je ook scoren want daar gaat het om", aldus Stegeman, die de strafschop waauit de 3-0 viel niet terecht vond. "De overtreding was buiten de zestien. Maar Robin Pröpper had eigenlijk helemaal niet in die situatie moeten komen. Dat was niet handig van hem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen