Cocu slaat Klassieker over: "Ik zie de uitslag later wel"

22 oktober 2017, 15:29

PSV won zondagmiddag met 3-0 van Heracles Almelo en behoudt daardoor, wat de uitslag van De Klassieker ook wordt, een comfortabele voorsprong op zowel Ajax als Feyenoord. Phillip Cocu was dan ook zeer tevreden over de prestaties van zijn ploeg.

"Wij hebben in ieder geval gedaan wat we moesten doen", begint Cocu in gesprek met FOX Sports. "Het was een wedstrijd waarin we sterke fases hadden, maar het middenstuk was wat minder. Of ik nu naar De Klassieker ga kijken? Nee, ik heb net al een wedstrijd gezien. Ik zie de uitslag later wel."

De PSV-trainer zag nog wel enkele verbeterpunten voor zijn elftal. "Toen we 1-0 voorstonden, had ik het idee dat we vooral die voorsprong probeerden te behouden. Maar dan kun je ook in de problemen komen. Toen werden we verder teruggedrongen. Na de 2-0 is er dan wel ineens de energie om door te zetten. Maar dat is iets wat we bij een stand van 1-0 ook moeten doen."

Een smetje voor PSV was het uitvallen van Gastón Pereiro en Jürgen Locadia. "Jürgen had wat met zijn enkel. Dat zullen we nog verder in kaart moeten brengen, maar we denken dat het meevalt. Bij Gastón zal er een foto van zijn schouder genomen moeten worden. Dat gaat bepalen of hij er even uit is of wat langer. We hopen dat het mee zal vallen", besluit Cocu.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen