Molenaar baalt van nederlaag: "Geven drie cadeautjes weg"

22 oktober 2017, 11:00

Roda JC ging zaterdagavond met 3-0 onderuit op bezoek bij FC Twente. De ploeg van Robert Molenaar had de arbitrage niet mee in de Grolsch Veste, maar de trainer vond na afloop vooral dat de Kerkraders zelf schuldig waren aan de harde nederlaag.

Molenaar stelt tegenover FOX Sports dat Roda JC voornamelijk zelf schuldig is aan het debacle in Enschede. "We geven eigenlijk drie cadeautjes weg. We hadden niet zo veel problemen en gaan dan toch met een 1-0 achterstand de rust in. Dat was naar mijn idee niet nodig", aldus de trainer, die vooral baalde van de tweede helft. "Dan schieten we onszelf in de voet. Net wanneer we meer gas willen geven, sta je nog verder achter. Dat haalde de angel uit ons spel."

"Er was niets in de wedstrijd dat er op wees dat er voor ons niets mogelijk was", vervolgt Molenaar, die de overtreding op Oussama Assaidi geen penalty waard vond. "Hij speelt de bal. Je zou je wel af kunnen vragen of het handig is om op die plek een sliding te maken en iemand de kans te geven om te fluiten. Maar ik vind dit geen penalty." Ook bij de tweede treffer had Roda de arbitrage niet mee. Het doelpunt had vanwege buitenspel namelijk eigenlijk afgekeurd moeten worden. "Maar wij moeten in eerste instantie geen balverlies lijden op het middenveld. Zo maken we het gewoon heel moeilijk voor onszelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen