Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Groenendijk looft Falkenburg: "Hebben er veel plezier van"

Groenendijk looft Falkenburg: "Hebben er veel plezier van"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 oktober 2017 – ADO Den Haag won zaterdagavond de derde uitwedstrijd op rij. Op bezoek bij VVV-Venlo werd het 0-2 voor de ploeg van Alfons Groenendijk. De trainer was zeer tevreden met het resultaat, maar stelt wel dat zijn ploeg het eerder af had kunnen maken.

Het bleef lange tijd spannend, want ADO verdubbelde pas in de absolute slotfase de score. "Wij hebben eigenlijk nooit een overwinning waarbij je als trainer lekker achterover kunt leunen. Maar we hadden ook op achterstand kunnen komen. Het zat nu mee waar het vorige week tegenzat", zegt Groenendijk in gesprek met FOX Sports. Wel denkt de trainer dat de uitslag hoger op had kunnen lopen. "We hadden de tegenstander goed geanalyseerd en kwamen er een aantal keer goed doorheen. Maar dan moet je het wel afmaken."

"We kregen zo veel ruimte om te voetballen. Dan moet je het ook durven om vooruit te spelen", vervolgt Groenendijk, bij wie toch vooral blijdschap overheerst. "Het is de derde uitwedstrijd op rij die we winnen. Dat is een knappe prestatie." De trainer was ook erg te spreken over Erik Falkenburg, die de openingstreffer voor zijn rekening nam. "Hij verdiende het om een keer te starten. Het is een jongen die een goal kan maken en ook veel brengt in de kleedkamer. We hebben veel plezier van hem tot nu toe."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd