Van t 'Schip op tweede plaats: "Leuk, maar zegt me niet veel"

21 oktober 2017, 21:24

Niet alle fans van PEC Zwolle stonden afgelopen zomer op de banken toen bekend werd dat John van 't Schip de opvolger van Ron Jans werd, maar feit is dat de coach vooralsnog geweldig presteert met de ploeg. Onder zijn leiding beleeft de club de beste Eredivisie-start in de clubgeschiedenis. Na de 0-2 zege bij NAC Breda gaf Van 't Schip aan tevreden te zijn.

"Ik ben blij dat we een uitwedstrijd hebben gewonnen, dat is de eerste keer dit seizoen. NAC heeft ook kansen gehad, maar ik vind dat we verdiend hebben gewonnen. We hebben het grootste deel van de wedstrijd gecontroleerd", spreekt hij tegen FOX Sports. "NAC ging in het slotfase opportunistisch spelen, maar wij hadden er ook een paar meer kunnen maken. Uiteraard ben ik tevreden met dit resultaat. Waar we staan is leuk, maar het zegt niet zoveel voor mij. Het zegt alleen dat we op de goede weg zijn."

"Vooraf had ik deze start waarschijnlijk niet kunnen dromen, maar het is zo. We moeten nu door blijven gaan en gaan ons nu richten op de beker." PEC speelt in de beker dinsdag thuis tegen Kozakken Boys.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen