Guardiola blijft winnen: "We zijn waar we willen zijn"

21 oktober 2017, 19:21

Manchester City blijft op stoom in de Premier League. Zaterdag werd ook de negende competitiewedstrijd in winst omgezet, waardoor de ploeg los van de remise tegen Everton alle Premier League-duels heeft gewonnen. Pep Guardiola liet na de 3-0 winst op Burnley weten tevreden te zijn.

In de eerste helft kwam City op voorsprong, maar pas in de slotfase werd het duel beslist. "Mensen komen hier met het idee dat we na twintig minuten al met 5-0 voorstaan, maar dat is niet realistisch. Midweeks hebben we nog Champions League gespeeld en dat vraagt veel van een selectie", zegt Guardiola op de clubwebsite. "We hebben genoeg kansen gecreëerd en weinig weggeven."

"Vorig seizoen waren we misschien zenuwachtig geworden als we lang op 1-0 bleven haken, maar dit seizoen is het anders", ziet de Spanjaard. "De spelers weten namelijk dat ze het kunnen afmaken. Het vertrouwen blijft toenemen omdat we blijven winnen. We zijn waar we willen zijn. We hebben weer drie punten te pakken en zijn hier gelukkig mee."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen