Mahi: "Ik heb spijt van mijn emotionele uitbarsting"

21 oktober 2017, 16:12

Mimoun Mahi is een belangrijke speler voor FC Groningen, maar komt in ieder geval komende week niet in de plannen van trainer Ernest Faber voor. De aanvaller is namelijk disciplinair geschorst omdat hij vrijdag tegen Willem II (0-1) slecht gedrag vertoonde. Mahi heeft nu echter spijt.

Groningen maakte daags na het verlies bekend dat Mahi en ook Oussama Idrissi geschorst zijn door de club. "Ik heb de trainer niet geschoffeerd of zoiets, maar het was een situatie tijdens de wedstrijd. Ik reageerde in het veld te emotioneel en meer kan ik er niet over zeggen", reageert hij bij RTV Noord. "Direct na de wedstrijd heb ik mijn excuses aangeboden en vanochtend nog een keer. Ik heb echt spijt van mijn emotionele uitbarsting, maar had niet gedacht dat ik geschorst zou worden."

Mahi betreurt de situatie bij Groningen. "De hele situatie is enorm pijnlijk. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de club. Maandagmorgen moet ik mij melden en dan moeten we opzoek naar de beste oplossing voor zowel mijzelf als voor de club. 'Ik vind het echt heel erg vervelend. Mensen die mij kennen weten dat ik normaal niet zo reageer", besluit de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen