Wuytens: "Utrecht en Heerenveen zijn gelijkwaardig aan ons"

21 oktober 2017, 15:00

Stijn Wuytens weet wat hem zondag te doen staat in de subtopperclash tegen FC Utrecht: Cyriel Dessers en Jean-Christophe Bahebeck van scoren afhouden. De verdediger van AZ wil de directe concurrent graag pijn doen en een stap naar boven in de Eredivisie zetten.

"Bahebeck heb ik nu twee wedstrijden goed in actie gezien: snelle jongen die veel de diepte induikt. Dessers is een felle speler die hard werkt. Kansen moet je hem niet geven", zegt Wuytens op de website van AZ. Hij weet ook de kracht van Utrecht. "In de omschakeling zijn ze gevaarlijk. Het is daarom aan ons om ze met de juiste wapens te bestrijden. Het is een directe concurrent die we pijn kunnen doen."

AZ staat voor een belangrijke week, want volgende week zondag gaat de ploeg van John van den Brom op bezoek bij sc Heerenveen. "Ik zie FC Utrecht en sc Heerenveen als ploegen die ongeveer gelijkwaardig zijn aan ons. Daarom is het mooi dat we ze de komende weken achter elkaar treffen. Onze positie op de ranglijst kan in die twee weken flink gaan veranderen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen