Dijks valt ook voor Klassieker buiten selectie van Ajax

21 oktober 2017, 13:24

Mitchell Dijks is ook in De Klassieker tribuneklant bij Ajax. Marcel Keizer heeft de linksback wederom niet nodig. Dijks behoort net als tegen Sparta niet tot de wedstrijdselectie van Ajax, dat zondag de kraker tegen Feyenoord speelt. De wedstrijdselectie kent precies dezelfde negentien namen.

Dat Dijks ontbreekt blijft opvallend. De verdediger stond op de nominatie te vertrekken, maar begon het seizoen als basisspeler omdat de linksbackpositie matig bezet is bij Ajax. Inmiddels is Dijks voor de zoveelste keer overbodig geraakt in Amsterdam. Momenteel speelt Nick Viergever op de linkerkant, maar heeft Keizer sinds kort ook Daley Sinkgraven weer tot zijn beschikking.

Benjamin van Leer ontbreekt ook in de selectie. De tweede doelman is geblesseerd. Kostas Lamprou is tegen Feyenoord de back-up, mocht er iets gebeuren met Andre Onana.

De wedstrijdselectie van Ajax

Andre Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Daley Sinkgraven, Nick Viergever, Luis Orejuela, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Lasse Schöne, Siem de Jong, Frenkie de Jong, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Amin Younes, Vaclav Cerny, Kasper Dolberg, Justin Kluivert

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen