Onana: "We gaan naar De Kuip en gaan ze verslaan"

21 oktober 2017, 12:23

Andre Onana weet het zeker: Ajax gaat zondag winnen van Feyenoord. De doelman van de Amsterdammers toont zich in aanloop naar de Klassieker zelfverzekerd. "Ik denk niet aan verliezen, we gaan naar De Kuip en gaan ze verslaan."

Behalve de prestige is het voor beide ploegen zaak in het in het spoor te blijven van koploper PSV. "Het is een van de grootste wedstrijden van het jaar. Het is voor ons belangrijk om daar te winnen", aldus Onana op de website van Ajax. Een remise is voor de doelman geen optie. "Nee. Ik ben absoluut niet tevreden met een gelijkspel. We moeten winnen in Rotterdam. Maar ik weet dat we gaan winnen, ik heb er veel vertrouwen in."

De Kameroener doet luchtig over de sfeer in De Kuip. "De sfeer heeft totaal geen invloed op mij. Het maakt mij niet uit wat er buiten het veld gebeurt." Scoren en winnen in Rotterdam zal veel losmaken bij Onana. ",Wanneer we scoren, denk ik niet na over wat ik doe. Het is de emotie die loskomt. Als we morgen scoren en winnen zal ik waarschijnlijk nog meer uit mijn dak gaan dan vorig jaar."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen